Gezocht: prikkelende kunst van talentvolle makers met lef!

Theatermakers.

Het Delft Fringe Festival is één van de belangrijkste en grootste theaterfestivals voor jonge makers in Nederland. De tiende editie vindt plaats van donderdag 28 mei tot en met zondag 7 juni 2020.

Het festival biedt jaarlijks een podium aan ongeveer 55 jonge makers die vrijwel alle vormen van de podiumkunsten vertegenwoordigden. Het Delft Fringe Festival biedt een podium voor onder andere muziek, dans, toneel, opera, muziektheater, familietheater, kleinkunst, cabaret, circus en alle cross-overs die daarvan mogelijk zijn. Als maker heb je de vrijheid om een reeds bestaande voorstelling te spelen op locatie, een voorstelling te hernemen, het festival als try-out-locatie te gebruiken, nieuwe concepten uit te proberen of een voorstelling te ontwikkelen specifiek gericht op een locatie.

Het Delft Fringe Festival werkt met een open call, vanaf oktober tot en met december heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor het eerst volgende festival. Alle inschrijvingen worden zorgvuldig bekeken en beoordeeld. Eerdere deelname aan het Delft Fringe Festival biedt géén garantie voor de komende editie.

Delft Fringe Festival
28 mei t/m 7 juni 2020