Steun het festival en geef het talent van de toekomst een kans!

Word vriend.

Over het Delft Fringe Festival

Het veelzijdige programma van het Delft Fringe Festival verbindt jaarlijks muzikanten, dansers en theatermakers met liefhebbers, levensgenieters en ontdekkers. Danseressen bewegen op tenen langs wieken van een molen. Vanaf de balustrade van een herenhuis vallen bevlogen dialogen. Muzikanten bespelen gevoelens bij een knisperend haardvuur. En in verborgen tuinen krijgen cabaretiers zelfs de bomen aan het lachen.

ANBI

De Stichting Delft Fringe Festival staan bij de Belastingdienst geregistreerd als algemeen nut beogende instelling (ANBI). En heeft de culturele ANBI-status. Per 1 januari 2012 is de nieuwe Geefwet van kracht geworden, waardoor het voor zowel particulieren als bedrijven nog interessanter is om culturele instellingen financieel te ondersteunen. Hieronder vindt u meer informatie over hoe u het Delft Fringe Festival kunt ondersteunen.

Geef het talent van de toekomst een kans.

Als vriend van het Delft Fringe Festival kun jij bijdragen aan een succesvolle toekomst van het festival én de makers. Je bent vanaf 25 euro per jaar al vriend en profiteer je van exclusieve voordelen.

Zo ontvang je een vrijkaart voor de Delft Fringe Night, ontvang je in aanloop naar de tiende editie van het festival volgend jaar als eerste het festivalmagazine thuis en krijg je voorrang bij de kaartverkoop.

Bedrijven

Als bedrijf het festival een warm hart toedragen? We maken graag kennis! We bieden een breed scala aan mogelijkheden om bedrijven zichtbaar te maken en relevante, verrassende ontmoetingen te creëren. Daarnaast kun je ook sponsoren door middel van uitwisseling van expertise, goederen of diensten. We vinden altijd een creatieve manier om het doel te bereiken. Meer weten? Roel Funcken, (roel@delftfringefestival.nl), bespreekt graag de mogelijkheden met je.