fbpx

Steun het festival en geef het talent van de toekomst een kans!

Word vriend.

Jaarlijks biedt het Delft Fringe Festival begin juni een nieuwe generatie opkomende podiumkunstenaars een podium. Op onverwachte locaties in de historische binnenstad van Delft vinden ontmoetingen plaats tussen makers en het publiek.

Het Delft Fringe Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste en grootste festivals voor opkomende makers. Jij kunt bijdragen aan de zonnige toekomst voor deze nieuwe generatie podiumkunstenaars. Steun het festival en geef het talent van de toekomst een kans!

ANBI
De Stichting Delft Fringe Festival staan bij de Belastingdienst geregistreerd als algemeen nut beogende instelling (ANBI). En heeft de culturele ANBI-status. Per 1 januari 2012 is de nieuwe Geefwet van kracht geworden, waardoor het voor zowel particulieren als bedrijven nog interessanter is om culturele instellingen financieel te ondersteunen. Hieronder vindt u meer informatie over hoe u het Delft Fringe Festival kunt ondersteunen.

Bedrijven
Als bedrijf het festival een warm hart toedragen? We maken graag kennis! We bieden een breed scala aan mogelijkheden om bedrijven zichtbaar te maken en relevante, verrassende ontmoetingen te creëren. Daarnaast kun je ook sponsoren door middel van uitwisseling van expertise, goederen of diensten. We vinden altijd een creatieve manier om het doel te bereiken. Meer weten? Roel Funcken, (roel@delftfringefestival.nl), bespreekt graag de mogelijkheden met je.

Ja, ik word vriend

Vanaf € 25 per jaar ben je al vriend. Als dank voor je vriendschap nodigen we je uit voor één van de Delft Fringe Nights, ontvang je volgend jaar als allereerste het festival magazine en krijg je voorrang bij de kaartverkoop van het festival.