fbpx

Delft Fringe Festival zoekt nieuwe generatie podiumkunstenaars

We gaan weer beginnen: de inschrijving voor het Delft Fringe Festival 2018 is geopend! Het Delft Fringe Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste en grootste theaterfestivals voor opkomende podiumkunstenaars in Nederland. De achtste editie van het festival vindt plaats van donderdag 31 mei t/m zondag 10 juni 2018 in de historische binnenstad van Delft.

Tijdens het festival zijn vrijwel alle vormen van de podiumkunsten vertegenwoordigd. Als maker heb je de vrijheid om reeds bestaande voorstellingen te spelen op locatie, bestaande voorstellingen te hernemen, het festival als try-out-locatie te gebruiken, nieuwe concepten uit te proberen of een voorstelling te ontwikkelen specifiek gericht op een locatie.

Alle inschrijvingen worden zorgvuldig bekeken en beoordeeld. Het Delft Fringe Festival biedt komende editie ruimte aan 50 verschillende podiumkunstenaars. Let op: heb je eerder deelgenomen aan het Delft Fringe Festival, dan biedt dat géén garantie voor de komende editie. Na overleg met de locaties en artiesten van afgelopen editie kiezen we in 2018 voor een iets andere aanpak. Lees dus voordat jij het aanmeldingsformulier invult eerst de deelnemersvoorwaarden goed door.

Meedoen?

Je kunt je aanmelden tot en met 30 november 2017, wacht dus niet te lang!

Waarom inschrijven? De Gestampte Meisjes leggen het je uit.