Vrijwilligers van Delft Fringe Festival hebben een streepje voor.

Festivalmedewerkers.

Het Delft Fringe Festival kan niet zonder de hulp van festivalvrijwilligers. Voor de eerste Delft Fringe Festival Productie zoeken wij nog versterking van het team. De voorstellingen vinden plaats op 17, 18, 19 en 20 oktober en 25, 26 en 27 oktober 2019. Maak de Productie mee als Gastheer/gastvrouw, Zaalwacht, Barmedewerker of Kassamedewerker. Lees hieronder over de verschillende functies en meld je aan via het aanmeldformulier!

Wat verwachten wij van jou?

Als vrijwilliger ben je het visitekaartje van het festival. Je bent hét aanspreekpunt voor het festivalpubliek. Daarom verwachten we dat je representatief bent.

De vrijwilligersfuncties

Gastheer/Gastvrouw

Als Gastheer/Gastvrouw ben je verantwoordelijk voor het eerste contact met de gasten. Je verwelkomt de bezoekers bij de ingang óf je controleert de toegangsbewijzen met de scanner. Je bent het aanspreekpunt voor de bezoekers met vragen over de voorstelling, het verloop van de avond en wat ze kunnen verwachten.

Dienst: van 19.00 tot 22.00 uur

Zaalwacht

Als Zaalwacht zorg je ervoor dat de bezoekers niet vóór aanvang van de voorstelling de zaal betreden. Zodra de zaal opengaat begeleidt jij samen met iemand van het team de bezoekers naar de zitplaatsen. Je blijft tijdens de voorstelling in de zaal en bent het eerste aanspreekpunt bij eventuele calamiteiten. Een BHV-diploma óf ervaring met EHBO is een pré.

Dienst: van 19.00 tot 22.00 uur

Barmedewerker

Als Barmedewerker zorg jij ervoor dat vóór aanvang van de voorstelling de bar klaar staat. Na afloop van de voorstelling voorzie jij de gasten, die dat willen, van een drankje en na afloop zorg jij ervoor dat de bar opgeruimd, schoon en aangevuld wordt achtergelaten. Zo kan de volgende dag er weer met een schone bar worden begonnen.

Dienst: van 19.30 tot 22.30 uur

Kassamedewerker

Als Kassamedewerker ben jij het aanspreekpunt bij onze kassa in de Sigarenfabriek. Jij zorgt ervoor dat bezoekers een toegangsbewijs kunnen kopen en informeer je de bezoekers over de voorstelling. Tijdens de première ontvang je de gasten en voorzie jij hen van een vrijkaart. Na afloop van de kassadienst help je de zaalwacht met het placeren van alle gasten op de tribune.

Dienst: van 19.00 tot 22.00 uur