fbpx

De Delft Fringe Festivalmunt: gemakkelijk en snel.

Kaartverkoop.

Delft Fringe Festival munt
De voorstellingen en concerten van het Delft Fringe Festival betaal je eenvoudig en snel met de Delft Fringe Festival munt. De Delft Fringe Festival munt vertegenwoordigt een waarde van € 2,50 en gehalveerd € 1,25. Er zijn uitsluitend hele munten verkrijgbaar aan de kassa. Van elke munt gaat 80% naar de artiest, de overige 20% is bestemd voor organisatie van het Delft Fringe Festival volgend jaar. Na afloop van de voorstelling ben je vrij de act te belonen met extra munten. Alle voorstellingen kennen één prijs, namelijk 3 munten.

Korting met het Delft Fringe Festival bandje
Met het bandje van Delft Fringe Festival ontvang je voordeel op alle voorstellingen die je bezoekt. Koop voor € 2,50 eenmalig het festivalbandje en betaal bij alle voorstellingen die je bezoekt 1 munt minder. Dat is bij elke voorstelling dus een korting van € 2,50.

Kassa informatie
Tijdens het Delft Fringe Festival zijn er twee kassapunten: de centrale festivalkassa in het Rietveld Theater (Rietveld 49) en de festivalkassa op de Markt. Bij deze kassa’s zijn Delft Fringe Festival bandjes en Delft Fringe Festival Munten te koop. Betalen bij de kassa’s is mogelijk met contant geld en PIN.

Munten over?
Na het Delft Fringe Festival nog munten over? Overgebleven munten kun je tijdens de openingstijden van het festival inleveren bij de centrale festivalkassa in het Rietveld Theater. Per munt ontvang je 80% (€ 2,00) retour. Teruggave is mogelijk t/m zondag 10 juni (17:00 uur) en geschiedt contant.