Maak een bezoek aan het Delft Fringe Festival compleet.

Eten, drinken & verblijf.

Eten en Drinken
Tijdens het festival kun je heerlijk eten en drinken in het pop-up restaurant in het Rietveld Theater. Als het lekker weer is, kun je ook buiten in de tuin eten. Het pop-up restaurant is geopend van donderdag 31 mei tot en met zaterdag 9 juni en wordt beheerd door Miranda Staak, bekend van Vrije Smaken, met elke avond een betaalbaar hoofdgerecht en in het weekend een heerlijk lunchmenu.

“Ik maak en bedenk alles zelf, vind het leuk om te experimenteren en vooral de dingen anders te doen dan anderen. Ik combineer graag de verschillende eetculturen die de wereld kent, en vind het leuk om hiervan te leren.”

pop-up restaurant | vrije smaken
Openingstijden: 17:00 t/m 20:00 uur
Diner: € 12,50

Reserveer eenvoudig online via de website of bij de centrale festivalkassa in het Rietveld Theater.

Verblijf
Delft Fringe Festival werkt samen met een aantal fijne hotels, die hieronder staan vermeld. Uiteraard bevelen wij deze hotels ook graag aan. Als je accommodatie zoekt voor een verblijf in Delft, raden wij je verder aan gebruik te maken van boekingswebsites als centrumhotelsdelft.nl, hotels.nl, lookingforbooking.com of airbnb.nl. Daarnaast kun je gebruik maken van de website delft.com, die naast hotelinformatie ook verdere informatie voor toeristen in de stad Delft biedt. Je kunt ook op TripAdvisor kijken welke hotels je medereizigers je adviseren.

Hampshire Hotel – Delft Centre
Adres: Koepoortplaats 3
www.hampshirehoteldelftcentre.com

Bridges House Hotel
Adres: Oude Delft 74
www.bridgeshouse.nl

Bed & Broodje Bloem
Adres: van Bleyswijckstraat 14
www.benb-bloem.nl

X