Delft is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Bereikbaarheid.

Trein
Delft heeft twee treinstations; Station Delft Zuid (alleen stoptreinen) en Station Delft Centrum. Vanaf station Delft Centrum ben je in enkele minuten in de binnenstad. Raadpleeg de website van de NS voor actuele vertrektijden.

Tram
In Delft rijden twee tramlijnen van de HTM. Nummer 1 (Scheveningen-Delft Tanthof) en 19 (Leidsenhage-Delft Station). De haltes Prinsenhof en Station Centrum zijn voor de binnenstad de dichtstbijzijnde haltes. Raadpleeg de website van de HTM voor vertrektijden.

Bus
Voor Station Delft Centrum ligt een groot busplatform. Hier stoppen bijna alles stads- en streekbussen. De vervoersbedrijven zijn RET en Veolia. Raadpleeg voor vertrektijden de website www.9292.nl.

Lopend/fiets
De verschillende locaties van het festival zijn lopend en per fiets goed te bereiken. Je hebt tussen iedere voorstelling een half uur de tijd om van de ene locatie naar de andere te komen. Op station Delft Centraal kun je een fiets huren.

Auto
Het centrum van Delft is autoluw. Dat betekent dat je hier als bezoeker niet kunt komen of parkeren. Je kunt makkelijk en snel (betaald) parkeren in één van de drie parkeergarages rond het centrum. Lees hieronder meer over de parkeermogelijkheden in Delft.

LET OP: de Sint Sebastiaansbrug is momenteel gesloten voor al het verkeer vanwege werkzaamheden. De omleidingsroutes staan aangegeven met borden in de stad en op de snelwegen.

Parkeren
In Delft kun je makkelijk en snel (betaald) parkeren in één van de vier parkeergarages rond het centrum. Vanuit de verschillende parkeerlocaties loop je binnen enkele minuten het centrum in. Volg de borden P-centrum.

Parkeergarages

Marktgarage
Adres: Willem Naghelstraat
60 minuten: € 3,00
Maximaal dagtarief: € 16,00

Zuidpoort
Adres: Zuidwal
60 minuten: € 3,00
Maximaal dagtarief: € 16,00

Prinsenhofgarage
Adres: Kampveld
60 minuten: € 3,00
Maximaal dagtarief: € 16,00

Phoenixgarage
Adres: Phoenixstraat
60 minuten: € 3,00
Maximaal tarief per 24 uur: € 30,00

Maak kennis met het talent van morgen!