Profiteer van korting met het Delft Fringe Festivalbandje.

Festivalinfo.

Online kaartverkoop

Wil je zeker zijn van een toegangsbewijs? In aanloop naar het festival bieden we 50% van de capaciteit per voorstelling online aan. Voor € 7,- koop je een ticket online en ben je verzekerd van een plek. De overige 50% van de capaciteit is alleen te bezoeken met de Delft Fringe Festivalmunt, zodat je het festival kunt blijven ervaren zoals je dat gewend bent.

Kaartverkoop

De voorstellingen betaal je eenvoudig en snel met de Delft Fringe Festivalmunt. Bij de kassa in het Rietveld Theater of op de Markt kun je jouw festivalbandje en Delft Fringe Festivalmunten kopen. Vervolgens betaal je aan de deur het aantal munten dat de voorstelling kost:

  • 3 munten, zonder festivalbandje
  • 2 munten, met festivalbandje

De festivalmunt vertegenwoordigt een waarde van € 2,50. Van elke munt gaat 80% naar de artiest, de overige 20% wordt gebruikt voor de organisatie van het festival. Heb je na de voorstellingen nog munten over? Met de festivalmunt kun je ook bij de bar in het festivalhart (Rietveld Theater) betalen. Overgebleven hele munten kunnen tot maandag 10 juni, 17:00 uur tegen 80% worden geretourneerd bij de kassa op de Markt.

Korting met het Festivalbandje

Met het festivalbandje van Delft Fringe Festival ontvang je korting op alle voorstellingen die je tijdens het festival bezoekt. Koop voor € 2,50 eenmalig het festivalbandje en betaal bij alle voorstellingen 1 munt minder. Dat is dus bij elke voorstelling die je bezoekt een korting van € 2,50.

Bereikbaarheid

Delft is uitstekend bereikbaar met de auto en/of het openbaar vervoer. Delft biedt verschillende parkeergelegenheden aan de rand van het centrum. Vanaf Station Delft loop je binnen 10 minuten naar het festivalhart. Lees hier meer over bereikbaarheid van het Delft Fringe Festival.

Contact

Heb je een vraag tijdens het Delft Fringe Festival over het programma of het festival? Stel je vraag gemakkelijk en snel via WhatsApp. We doen ons best om binnen een kwartier te reageren. 06 – 407 56 133

Festivalkassa’s

Tijdens het festival zijn er twee kassa’s geopend. De kassa op de Markt en in het Rietveld Theater (Rietveld 49). Bij deze kassa’s zijn de Delft Fringe Festivalbandjes en de Delft Fringe Festivalmunten te koop. Betalen is mogelijk met PIN en contant geld.

Markt
Ma. t/m Vr. • 13:00 – 22:30 uur
Zaterdag • 10:00 – 22:30 uur
Zondag 2 juni • 10:00 – 17:00 uur
Zondag 9 juni • 10:00 – 22:30 uur

Rietveld Theater
Ma. t/m Vr. • 15:00 – 23:00 uur
Zaterdag • 10:00 – 23:00 uur
Zondag 2 juni • 10:00 – 17:00 uur
Zondag 9 juni • 10:00 – 23:00 uur

Toegankelijkheid

Het Delft Fringe Festival doet zijn best om zo goed mogelijk toegankelijk te zijn voor iedereen. Toch zijn niet alle locaties of arrangementen rolstoeltoegankelijk. In het festivalmagazine en online kun je aan de hand van het toegankelijkheids-symbool zien of een locaties toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.

Language No Problem (LNP)

Voor een groot aantal voorstellingen geldt dat ze ook geschikt zijn voor niet-Nederlandstalige bezoekers. Je herkent deze voorstellingen aan het symbool LNP.