In aanloop naar de zevende editie van het Delft Fringe Festival nodigen wij je graag uit voor de Delft Fringe Night #6. Tijdens deze avond presenteren we het nieuwe festival magazine én kijken we samen vooruit naar de aankomende editie van het festival en laten we ons verrassen door drie spraakmakende en veelbelovende acts.

Delft Fringe Night #6
Zaterdag 8 april 2017
Aanvang: 20:30 uur
Rietveld Theater, Delft
€10,00

Delft Fringe Diner • door vrije smaken
Maak de Delft Fringe Night compleet en geniet voorafgaand van een heerlijk driegangen diner in het Rietveld Theater. Miranda Staak, bekend van Lunchcafé Vrij en cateringbedrijf Vrije Smaken, combineert wereldse smaken in haar overheerlijke gerechten. Het diner bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert. Je betaalt voor het diner en de voorstelling  €33,50.

Ivo Bernard | Untitled#4 (muziek)
Ivo Bernard grossiert in Engelstalige melodische en melancholische popsongs met een lichte diepte. Untitled#4 is het vierde programma dat deze Haarlemse singer & songwriter voor Delft Fringe Festival maakt. Zijn debuutplaat Memory Man (2014) is het resultaat van de muzikale vlieguren die Ivo Bernard de laatste jaren als soloartiest heeft gemaakt en waarvoor de EP Cloud Nine Echo (2010) de opmaat was. Daar was al op te horen wat Ivo Bernard op Memory Man tot volle wasdom liet komen: hoe een breed uitwaaierend spectrum aan liedjes in alle verscheidenheid toch een eenheid vormt. Het nieuwe album van Ivo Bernard zal in 2017 uitkomen. Op het album wordt voortgeborduurd op de eerder ingeslagen weg van een stem met de ziel van een gitaar. Het wordt donker en er is even niets. Maar er is altijd hoop.

Jetteke Hendriks | Kom maar bij mij (cabaret)
Jetteke houdt van mensen, observeert ze, analyseert ze en vergelijkt ze. Vooral met zichzelf. Het liefste zou ze iedereen van wie ze houdt in een potje stoppen en overal mee naartoe nemen, waardoor er altijd iemand bij haar is. Maar dat gaat nou eenmaal niet. Dus maakt ze er cabaret van.

De Rode Horde | Droogmukkel V (cabaret)
DROOGMUKKEL V. is een absurdistische, droogkomische theatervoorstelling van het duo De Rode Horde en bestaat uit een aantal losse en herkenbare scènes zoals een bezoek aan de dierenarts of het boeken van een hotelkamer. Een absolute must voor liefhebbers van humor op de vierkante mm.

[ls_button icon_right=”” color=”default” url=”http://www.rietveldtheater.nl/kaarten-reserveren/delft-fringe-night-6/” target=”_self” ]Bestel kaarten[/ls_button]