In aanloop naar de zevende editie van het Delft Fringe Festival nodigen wij je graag uit voor de Delft Fringe Night #5. Tijdens deze avond kijken we samen vooruit naar de aankomende editie van het festival en laten we ons verrassen door drie spraakmakende en veelbelovende acts.

Delft Fringe Night #5
Zaterdag 7 januari 2017
Aanvang: 20:30 uur
Rietveld Theater, Delft
€10,00


Delft Fringe Diner •
 door vrije smaken
Maak de Delft Fringe Night compleet en geniet voorafgaand van een heerlijk driegangen diner in het Rietveld Theater. Miranda Staak, bekend van Lunchcafé Vrij en cateringbedrijf Vrije Smaken, combineert wereldse smaken in haar overheerlijke gerechten. Het diner bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert. Je betaalt voor het diner en de voorstelling  €33,50.

Annemarie Brijder • Ik ben er klaar mee (muziek)
Van de economische crisis tot online vriendschap en van de liefde tot de drank, Annemarie Brijder zingt over alles wat ze niet snapt. Met haar chansons staat ze op podia in Nederland en Frankrijk.

Haar chansons – in ‘t Nederlands en Frans – worden vergeleken met die van de muzikale cabaretières Anais (FR) en Katinka Polderman. Ook is de invloed van Renaud, Melanie en Harrie Jekkers hoorbaar.

Eva & Deborah • Er was eens een mens (kleinkunst)
“Ik ontmoette een man. Gewoon op straat. Hij zei me dat het nu zou beginnen. Hij zei me niet bang te zijn en drukte me een kaartje in de hand met daarop een adres. En toen begon het.” De wereld jaagt, rent en raast maar door. Een jonge vrouw staat stil en kijkt naar de mensen die aan haar voorbij gaan. hun verhalen dringen zich aan haar op, kolken door haar gedachten en kletteren over elkaar heen. Ze verzamelt ze op de plaats waar zij haar toevlucht zoekt. Tot één verhaal ineens wel heel dichtbij lijkt te komen…

‘Er was eens een mens’ onthult de schoonheid van het schijnbaar alledaagse. Welk moois zit verborgen in de dingen om je heen? In de toevallige ontmoeting met een vreemde? met eigen liedjes, humoristische en ontroerende verhalen zetten Eva en Deborah de wereld even stil.Breakin’ Out is een energieke breakdance theaterperformance. Door sociale patronen te doorbreken neemt Fractal je mee in hun zoektocht naar vrijheid. Breakin’ Out is een danstheatervoorstelling waarin breakdance de belangrijkste vorm van communicatie is. Met krachtige bewegingen breken ze met de sociale patronen, om op zoek te gaan naar een volledig eigen manier van zelfexpressie.

Jasper Smit • Dikke Vriend (cabaret)
Jasper Smit (finalist Cameretten 2015) zingt over hele dikke vrienden, gemiste bussen, vioolmeisjes, op de Kalverstraat-met-hotel komen en katten. Want dat zijn kak-belangrijke onderwerpen. Met een grote glimlach gooit hij bommetjes in liedjes-vorm: vaak grappig, altijd schurend, schaamteloos eerlijk.

“Hilariteit en ontroering gaan hand in hand, en zowel qua mimiek als tekstueel bespeelt de ervaren Jasper met gemak het podium en publiek. Jasper kan remmen en gas geven. Hij durft stiltes te laten vallen, om uiteindelijk (…) publiek en jury in te pakken. ” – Jury Cameretten Festival

[ls_button icon_right=”” color=”default” url=”http://www.rietveldtheater.nl/kaarten-reserveren/delft-fringe-night-5/” target=”_self” ]Bestel kaarten[/ls_button]