In aanloop naar de zevende editie van het Delft Fringe Festival nodigen wij je graag uit voor de Delft Fringe Night #4. Tijdens deze avond kijken we samen vooruit naar de aankomende editie van het festival en laten we ons verrassen door drie spraakmakende en veelbelovende acts.

Delft Fringe Night #4
Zaterdag 14 oktober 2016
Aanvang: 20:00 uur
Rietveld Theater, Delft
€10,00

Anke Timmer (muziek)

Anke Timmer, singer-songwriter uit Utrecht, zingt haar Nederlandstalige liedjes speciaal voor jou. Je herkent haar aan haar rode haar en haar houthakkersblouse. Je herkent haar ook aan haar wispelturige hart, haar fundamentele angst voor ruzie zoeken en haar grote behoefte aan licht in het donker. Samen met haar muzikant, Henk-Jan Heming, neemt ze je mee naar haar wereld, haar liedjes en haar hart.

Fractal • Breaking Out (dans)

Breakin’ Out is een energieke breakdance theaterperformance. Door sociale patronen te doorbreken neemt Fractal je mee in hun zoektocht naar vrijheid. Breakin’ Out is een danstheatervoorstelling waarin breakdance de belangrijkste vorm van communicatie is. Met krachtige bewegingen breken ze met de sociale patronen, om op zoek te gaan naar een volledig eigen manier van zelfexpressie.

Stephan Peters • De Gelogen Man (kleinkunst)

Stephan Peters speelt samen met drie muzikanten een grensverleggende kleinkunstvoorstelling als protest tegen de maatschappij. Franse chansons, kleinkunst, zelfgeschreven nummers passeren de revue. Ze vervreemden, ontroeren, confronteren en nemen het publiek mee langs een palet aan nummers. De Nederlandse Stephan Peters en zijn band won onlangs op de Gentse Feesten een kleinkunstprijs voor nieuw talent.

[ls_button icon_right=”” color=”default” url=”http://www.rietveldtheater.nl/kaarten-reserveren/delft-fringe-night-4/” target=”_self” ]Bestel kaarten[/ls_button]