Delft Fringe Night #17 (geannuleerd)

Tijdens Delft Fringe Night #17 geniet je van een avondvullend programma van drie korte voorstellingen die de afgelopen festivaleditie hoge ogen scoorde bij het publiek. Een verrassende avond met drie voorstellingen door Belinfante Quartet en Jordi J. Cárdenas, Sjors & Ruud Theatermakers én een verrassingsact. Geniet voorafgaand van een driegangendiner in het Rietveld Theater. Miranda Staak, Vrije Smaken – Wereldse Catering, combineert wereldse smaken in haar overheerlijke gerechten.

Update 18 maart 2020, 15.00 uur

Delft Fringe Night #17 • Geannuleerd

Vanwege de maatregelen die getroffen dienen te worden in het kader van het coronavirus kan de Delft Fringe Night #17 op zaterdag 4 april 2020 in het Rietveld Theater geen doorgang vinden. Indien je kaarten voor deze voorstelling hebt, nemen we op korte termijn contact met je op.

Delft Fringe Night #17
Zaterdag 4 april 2020
Aanvang: 20:30 uur
Rietveld Theater, Delft

€16,50

Belinfante Quartet en Jordi J. Cárdenas • Tchk-Tsjech!

Herinner je je het gevoel van verrassing toen je in natuurkunde stoffen observeerde door de microscoop? In deze voorstelling laat beeldend kunstenaar Jordi Cárdenas je in een kleine wereld vol verwondering duiken. De beelden die hij tijdens het muziekspel van Belinfante Quartet maakt, verrijken de verhaallijn van de muziek.

Jordi werkt live op het transparante oppervlak van een dia door te schilderen, lijmen, en verschillende materialen toe te voegen om een abstract beeld te creëren dat op het geluid reageert.

De muziek die het Belinfante Quartet speelt zijn korte stukken van de Tsjechische componist Léos Janáček. Als een soort emotioneel dagboek zijn ze innig, melancholisch, oprecht, vrolijk, krachtig en vooral ontroerend. Een intieme voorstelling die door muziek en beeld krachtige gevoelens teweeg brengt en poëtische verhalen vertelt.

Sjors en Ruud Theatermakers • Mag ik al naar huis?

Sjors & Ruud op het 40 jarig huwelijksfeest van Gert & Teunie Brouwer. Al 40 jaar hetzelfde liedje. Is er ruimte voor verandering en nieuwe inzichten? Of dansen we door in de wereld die we kennen? Laat weten of je komt naar de ouderwetse meezingers, speeches, openingsdansen en blokjes kaas.

Laila el Bazi • FINDERS KEEPERS
“From our childhood on, simple playground rules begin determining our next steps. ‘Finders Keepers’ is a duet about how the frameworks we construct for ourselves both limit and liberate us.”

De voorstelling is speels, heeft een familie-voorstellings-touch en is daarom heel toegankelijk voor veel publiek. Humor gaat samen met spanning en een mysterieus gevoel waarbij het publiek probeert te raden wat er nu werkelijk gaande is. Wat zijn de spelregels die deze twee mensen beweegt.