Delft Fringe Night #16 | Nationaal Theaterweekend

Tijdens Delft Fringe Night #16 geniet je van een avondvullend programma van drie korte voorstellingen die de afgelopen festivaleditie hoge ogen scoorde bij het publiek. Een verrassende avond met drie voorstellingen door EVA, ENSŌ Physical Theatre en Bovenste Knoopje Open. Geniet voorafgaand van een driegangendiner in het Rietveld Theater. Miranda Staak, Vrije Smaken – Wereldse Catering, combineert wereldse smaken in haar overheerlijke gerechten.

Delft Fringe Night #16
Zaterdag 25 januari 2020
Aanvang: 20:30 uur
Rietveld Theater, Delft

€10,00

Delft Fringe Festival is uitgekozen om mee te doen aan het Nationaal Theaterweekend. Tijdens de vijfde editie van Nationaal Theaterweekend viert Nederland theater met meer dan 300 verrassende voorstellingen en vele gratis activiteiten, in meer dan 80 theaters in Nederland. De toegangsprijs is daardoor eenmalig €10,-

EVA • Leven2

Kom op leven, leef met mij! Leven2 reikt je een formule aan waardoor je jouw leven in het kwadraat kan leven. Het leven bij de lurven pakken, wie wil dat nu niet? Een voorstelling over to-dolijstjes, de maakbaarheid van het leven en deals met het grote onbekende. Over Britney Spears, Nelly en Beyoncé. Een voorstelling waarbij je geraakt zult worden op plekken waarvan je niet wist dat je ze had. Het wordt gezellig.

ENSŌ Physical Theatre • Out of (self) love

In ‘Out of [self] love’ zien we twee mensen die op zoek zijn naar echt contact. Via spel, beweging en muziek delen ze hun pogingen om connectie te maken. Met zichzelf, de ander en het publiek.

‘Out of (self) love’ is de tweede voorstelling van ENSŌ Physical Theatre. Een duet waarin de makers zelf als performer de vloer op gaan om hun zoektocht naar de versmelting tussen theater en dans verder uit te diepen. Een wervelende, snelle, ontroerende en komische voorstelling over de menselijke drang naar verbinding.

Bovenste Knoopje Open • Tijd zat

Beide drieëntwintig jaar. De precieze leeftijd dat je te oud bent om kind te zijn en te jong om er een te krijgen. Vinden wij zelf dan. Een voorstelling over onze vaders, hun vaders en de vaders die we misschien ooit zullen zijn. Tenminste, als de wereld wat minder naar de tering gaat. Maar goed. Tijd zat.

Bovenste Knoopje Open maakt persoonlijk, poëtisch en geëngageerd cabaret. Ontwapenende en aanstekelijke verhalenvertellers in woord en lied. In deze voorstelling brengen zij een ode aan intimiteit. Over nieuwsgierigheid naar de ander. Over luisteren en doorgeven. Laat je meevoeren met deze twee energieke en charmante cabaretiers. O, en vergeet niet het kind dat je vroeger was mee te nemen.

Tijdens de Delft Fringe Night spelen zij een verkorte versie.