Delft Fringe Night #10

In aanloop naar de achtste editie van het Delft Fringe Festival nodigt het festival je graag uit voor de Delft Fringe Night #10. Tijdens deze avond wordt het nieuwe festivalmagazine gepresenteerd en word je verrast door drie spraakmakende en veelbelovende acts.

Delft Fringe Night #10
Zaterdag 7 april 2018
Aanvang: 20:30 uur
Rietveld Theater, Delft
€12,50

Nike Mulder • Moksi
Heb je door je huidskleur recht van spreken? Hoe zwaar weegt je achtergrond en hoe zwaar weegt de kleur van je huid? Ik ben wit. Heel wit. Toch?

Moksi is de eerste solo van Niké Mulder, die eerder met haar gezelschap de Wolven op verschillende festivals waaronder Delft Fringe, te zien was. In Moksi gaat Niké op zoek naar haar hokje en haar wortels. In hokjes denken is niet meer van deze tijd maar wat nu als er een hokje is waar je juist heel graag in wilt maar waarvan je bang bent dat ze je niet willen hebben? Tijdens haar zoektocht ontdekt Niké hoe tastbaar het verleden nog aanwezig is, ook in haarzelf.

Niké Mulder volgde haar acteeropleiding aan de London Mountview Academy of Theatre Arts en de Acteursschool in Amsterdam. Na het afronden van die opleidingen speelde zij onder meer bij theatergezelschap De Wolven. Daarnaast is zij als co-regisseur betrokken bij de nieuwe muziektheatervoorstelling Trance van Neo-Fanfare 9×13 en werkt zij als freelance marketeer bij verschillende culturele instellingen.

Geert Vermeegen • De Grote Geert Gaat Op Grindr Show
Stel je voor – je bent 25, single, net verhuisd naar een nieuwe stad en de verhuisdozen zijn nog ingepakt. Wat is het eerste dat je doet? Je gaat online op zoek naar een date. En dan?

Geert Vermeegen speelt de Grote Geert Gaat op Grindr Show. Voor deze show vroeg hij zichzelf: Wat is de invloed van online daten op mijn identiteit? Verander ik door de ander? Ben je nieuwsgierig geworden wat deze invloed is, of wil je zelf een date met Geert?

Isabel Nolte • Onderweg
Eigenlijk wilde Isabel in een schitterende avondjurk in Carré staan en haar verhaal vertellen. Van hoe zij als Duitser het zo doet in Nederland, en hoe ze zoekt naar een plekje in het land waar jenever vloeit en frikandellen uit de grond groeien. Maar: Toen kwam het anders!

De liefde vonkte grof ertussen en maakte het leven weer eens vederlicht en loeizwaar tegelijk. Hoe hou je je levensboot boven water, als je hart hem elke keer lek prikt? Een muzikaal komische voorstelling over de liefde, het leven en hoe dat soms niet te combineren valt.

Pop-up-restaurant Vrije Smaken

Maak de Delft Fringe Night #10 compleet en geniet voorafgaand van een heerlijk driegangendiner in het Rietveld Theater. Miranda Staak, cateringbedrijf Vrije Smaken, combineert wereldse smaken in haar overheerlijke gerechten. Het diner bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert en je kunt om 18.30 uur aan tafel. Je betaalt voor het diner en de voorstelling € 36.