Delft Fringe Festival Productie

Delft Fringe Festival laat je fronsen. Doet het graag nét even anders. Dus precies op het moment dat je denkt dat je het doorhebt… Voila, weer iets nieuws. Een jonge maker krijgt de kans om een unieke voorstelling te schrijven voor de historische en karakteristieke locatie: de Sigarenfabriek. Sigaar uit eigen doos? Zeker niet!

Op het gebouw geschreven

En op het lijf! Delft Fringe Festival herkent kansen van mijlenver, bekijkt mogelijkheden graag vanuit een ander perspectief én door een roze bril. Op weg naar een memorabele voorstelling biedt het festival de jonge maker professionele begeleiding.

Roze is het nieuwe goud

Penseelstreken van Pieter de Hooch en het licht van Johannes Vermeer, microscopische magie van Antonie van Leeuwenhoek en het eeuwig durende woord van Willem de Zwijger. Onze Prinsenstad staat bekend om de historie, Gouden Eeuw, grachten en gevels. Toch zeggen we ook lekker modern en toekomstgericht *Delft Creating History*.

Ergens tussen het verleden en de toekomst in, vind je het nu. Nu is Delft Fringe Festival Productie. De makers van de toekomst schrijven een gouden voorstelling op en voor een historische locatie.

Delft Fringe Festival Productie

17 t/m 20 oktober
25 t/m 27 oktober

Online kaartverkoop