fbpx

Delft Fringe Festival presenteert ‘HUN’ tijdens Festival Aangeschoten Wild

Vrijdag 18 mei vindt de tiende editie van Festival Aangeschoten Wild plaats bij Lijm & Cultuur. Naast de eerder bekendgemaakte namen LAKSMHI, Avi On Fire en KD Soundsystem, zijn nu ook TRAUDES en 45ACIDBABIES bevestigd. “Ons doel is om bezoekers in aanraking te brengen met allerlei verschillende stijlen van cultuur en muziek. Zo word je bij het ene podium betoverd door de stem van LAKSHMI, terwijl je bij het andere podium los kunt gaan op de snoeiharde rock van PEER. ”, vertelt Simon Lut, organisator van Festival Aangeschoten Wild.

De diversiteit in de line-up zie je ook terug in de genres: KD soundsystem [Afro-carribische EDM] , TRAUDES [Hip-hop], Tony Clifton [Garagerock], Vic Willems [Nederpop], Nachtschade [Blues/Psychedelia], NIKO [indierock]. Ook de cultuuracts staan weer centraal tijdens de tiende editie. “Net zoals in 2016 hebben we besloten om een cultuuract op het hoofdpodium te zetten.”

Dit jaar presenteert het Delft Fringe Festival in samenwerking met Festival Aangeschoten Wild cabaretduo HUN, op het hoofdpodium. Sabine Krol en Charlotte de Vries vormen samen het muzikale cabaretduo. Tijdens de voorstellingen delen HUN opvattingen over het leven delen door middel van vocale hoogstandjes op muziek, willekeurige onderbrekingen en onverwachte dansmoves.

Festival Aangeschoten Wild
vrijdag 18 mei
15:30 – 02:00 uur
Lijm&Cultuur, Rotterdamseweg 272, Delft
€14 online / €18 aan de deur
www.aangeschotenwild.com