Delft Fringe Festival & Corona

Het is een vreemde tijd waar we allemaal doorheen moeten zien te komen. Wij hopen dit bericht je in goede gezondheid bereikt.

Update 24 maart 2020, 17.00 uur

Delft Fringe Festival 2020 • Afgelast

Op maandag 23 maart 2020 heeft het Kabinet samenkomsten en bijeenkomsten in het gehele land afgelast. Deze maatregel geldt vooralsnog tot 1 juni 2020. Stichting Delft Fringe Festival is genoodzaakt om de tiende editie (gepland: 28 mei tot en met zondag 7 juni 2020) af te gelasten. Sinds september 2019 heeft het team van Delft Fringe Festival gewerkt aan een veelbelovende jubileumeditie.

Voor de deelnemende makers en het team van het Delft Fringe Festival is juist de komende twee maanden van voorbereiding cruciaal om een volwaardig festival te kunnen realiseren in juni.

Samen met de makers, het publiek, de vrijwilligers en onze partners zoeken wij naar een gepaste oplossing voor de gevolgen die het annuleren van het Delft Fringe Festival met zich meebrengt. Hiervoor hebben wij even tijd nodig en vragen hiervoor om je begrip.

We houden je op de hoogte en je kunt ons uiteraard ook bereiken via info@delftfringefestival.nl.

Delft Fringe Night #17 • Geannuleerd

Vanwege de maatregelen die getroffen dienen te worden in het kader van het coronavirus kan de Delft Fringe Night #17 op zaterdag 4 april 2020 in het Rietveld Theater geen doorgang vinden. Indien je kaarten voor deze voorstelling hebt, nemen we op korte termijn contact met je op.

Houd deze pagina de gaten voor updates.

Stay Safe!
Team Delft Fringe Festival