Club Delft Vrijwilligers organiseert workshop ‘EHBO voor festivalvrijwilligers’

Op zaterdag 6 oktober 2018 organiseert het Delft Fringe Festival in samenwerking met het Rietveld Theater, Delft Chamber Music Festival, Bachkoor Holland en Club Delft de gratis toegankelijke workshop ‘EHBO voor festivalvrijwilligers’. Vrijwilligers die actief (willen) zijn binnen de Delftse culturele sector kunnen zich kosteloos aansluiten bij Club Delft Vrijwilligers via www.clubdelft.nl/vrijwilligers.

De gratis workshop gaat over EHBO: wat mag en moet je wel en niet doen als vrijwilliger? Over de gevolgen van drank- en drugsgebruik, de stabiele zijligging en het verplaatsen van onwel geworden bezoekers. De workshop wordt verzorgd door Stichting KEES, die in opdracht van de Club Delft Vrijwilligers, de komende maanden nog een tweetal andere workshops verzorgt, waaronder Techniek voor vrijwilligers en Gastvrijheid (hostmanship). Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.clubdelft.nl/vrijwilligers of contact opnemen met Mara Liza de Bakker via maraliza@delftfringefestival.nl.

Over Club Delft Vrijwilligers
Club Delft Vrijwilligers doet er alles aan om jouw vrijwilligerswerk nóg een stukje leuker te maken. Club Delft Vrijwilligers leert je nieuwe culturele organisaties kennen, brengt je in contact met andere vrijwilligers en inspireert je tijdens de leerzame workshops.

Club Delft Vrijwilligers is een initiatief van Delft Fringe Festival en wordt vormgegeven in samenwerking met het Rietveld Theater, Delft Chamber Music Festival, Bachkoor Holland en Club Delft. Dit initiatief wordt mede-mogelijk gemaakt door Gemeente Delft.