Delft Fringe Festival voor Vakgenoten.

Arts Industry Office.

Delft Fringe Festival is een toonaangevend festival waarin aanstormende talenten, oude zielen en vrije geesten zorgen voor cultureel kippenvel. Het diverse programma verbindt muzikanten, dansers, theatermakers en podiumkunstenaars met liefhebbers, levensgenieters, connaisseurs en ontdekkers.

Het Delft Fringe Festival is er voor het publiek én voor vakgenoten. Tijdens het festival ontmoet je vakgenoten en ontdek je voorstellingen van een nieuwe generatie opkomende makers. Geaccrediteerde professionals ontvangen een festival passe-partout. Daarnaast profiteer je van:

  • toegang tot de expertmeeting en de officiële festivalopening;
  • een op maat gemaakt festivalprogramma;
  • contactgegevens van de deelnemende theatermakers

We geven je daarnaast graag advies en informatie over een verblijf in Delft.

Agenda

wo. 29 mei 2019
expertmeeting & officiële opening | Delft Fringe Festival 2019

do. 30 mei t/m ma. 10 juni 2019
Delft Fringe Festival 2019

Aanmelden

Delft Fringe Festival nodigt een brede selectie aan vakgenoten uit om een bezoek te brengen aan het festival. Heb je geen uitnodiging ontvangen en wil jij je aanmelden als professional? Dat kan via de onderstaande button.

Nog meer vragen? Neem contact op met Anne Nieuwhof via anne@delftfringefestival.nl of 06 407 56 133.

Waarom moet ik een aanvraag indienen?

Om je als professional zo goed mogelijk van dienst te zijn vragen we je om een aanvraagformulier in te vullen. Aan de hand van deze informatie weten wij waar jij als professional naar op zoek bent en hoe wij jou als beste van dienst kunnen zijn. Daarnaast kunnen we aan de hand van deze informatie theatermakers met professionals (en vice versa) met elkaar in contact brengen.

Hoeveel medewerkers kan ik aanmelden?

Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hanteren wij een maximum van twee vertegenwoordigers per organisatie. Het aanmeldformulier biedt de mogelijkheid om beide vertegenwoordigers in één keer aan te melden.