Ans Stephan nieuwe voorzitter Raad van Toezicht

Stichting Delft Fringe Festival verwelkomt Ans Stephan, met ingang van 1 november 2019, als nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht. De organisatie kijkt uit naar de komst van Stephan in wie zij een ervaren, betrokken en verbindende bestuurder heeft gevonden. De Raad van Toezicht is daarnaast aangevuld met een nieuw lid: Agnieszka Boersma-Michalska.

“Het Delft Fringe Festival vind ik werkelijk een steeds diverser, krachtig, warm en toegankelijk festival. Dit festival – dat kansen biedt aan beginner in de theater- en muziekwereld – is inmiddels niet meer weg te denken uit onze stad. Hoe mooi is het om daarbij nauw betrokken te zijn.” – Ans Stephan

Ans Stephan, opvolger van Ben Beeftink

Ans Stephan volgt Ben Beeftink op, die sinds de verzelfstandiging van het Delft Fringe Festival de rol van voorzitter binnen de Raad van Toezicht heeft vervuld. Ans Stephan was eerder als (interim) schooldirecteur werkzaam voor ROC Mondriaan. Sinds 2017 is Stephan als adviseur aan de Sesamacademie verbonden.

Roel Funcken, directeur/bestuurder van Stichting Delft Fringe Festival is Ben Beeftink zeer erkentelijk voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling en professionalisering die de organisatie onder zijn toezichthoudende voorzitterschap heeft kunnen doormaken. “Met de komst van Ans Stephan halen we een ervaren, betrokken en verbindende voorzitter in huis, waarmee we in gezamenlijkheid met de leden van de Raad van Toezicht, de professionalisering en de verbinding met Delft verder kunnen vormgeven”.

Delft Fringe Festival

Stichting Delft Fringe Festival organiseert een jaarlijks theaterfestival en aanvullende jaarprogrammering om jonge makers en publiek bij elkaar te brengen op onverwachte locaties in de historische binnenstad van Delft. Stichting Delft Fringe Festival ondersteunt de makers in hun professionele ontwikkeling, biedt bestaand én nieuw theaterpubliek een unieke culturele ervaring en verbreedt en verbetert het culturele aanbod in de stad Delft.

De tiende editie van Delft Fringe Festival vindt plaats van 28 mei tot en met 7 juni 2020.