Het belangrijkste en grootste theaterfestival
voor jonge makers.

Op ruim 23 locaties spelen 50 podiumkunstenaars ruim 400 voorstellingen. Het Delft Fringe Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste theaterfestivals voor jonge makers. Maak kennis met het talent van morgen!

Café Theater Festival zoekt locatiemakers!

Het Café Theater Festival programmeert theater- en dansmakers die een eigentijdse voorstelling willen maken in de specifieke ruimte van een café. Voor de vijftiende editie zoekt het CTF locatiemakers.
Amsterdam Fringe Festival 2017 - Delft Fringe Festival

Delft Fringers op Amsterdam Fringe

De theatermakers die op het Delft Fringe Festival hebben gespeeld, blijven wij op de voet volgen. Het is fijn om te zien dat ook dit jaar een aantal Delft Fringers een speelplek bij onze vrienden van het Amsterdam Fringe Festival hebben weten te bemachtigen!

Sfeerverslag: En de winnaar is...

De opkomst is groot bij de prijsuitreiking van het Delft Fringe Festival in het Rietveld Theater. Om gedrang te voorkomen, gaan eerst de artiesten de zaal binnen en daarna mogen de overige bezoekers plaatsnemen.

Het programma
van 2017.

Bekijk het programma van ruim 400 voorstellingen,
op ruim 23 locaties met meer dan 50 podiumkunstenaars.

11

dagen

Ruim 400

voorstellingen

23

locaties

KORTING met
het Delft Fringe
Festivalbandje

Met het festivalbandje van Delft Fringe ontvang je voordeel op alle voorstellingen die je bezoekt. Koop voor € 2,50 eenmalig het festivalbandje en geniet elf dagen lang van één munt korting op alle voorstellingen die je bezoekt.

X